donderdag 7 juli 2016

Game of war spel uitleg

Man, er zijn zeker een heleboel gratis om spelletjes te spelen op iOS, waar je een stad en aanvallen op andere mensen op te bouwen. Wie wist wat Civilization zou aanrichten? Nou, Game of War: Fire Age [gratis] lijkt een vrij populaire nieuwe binnenkomst in het genre, en wordt een nieuwsgierige kerel, ik natuurlijk besloten om een ​​kijkje te nemen en te zien wat was up. Na enige tijd met haar doorbrengen, wat ik zal zeggen is dat terwijl het lijkt ontzettend veel op Clash of Clans [gratis] en Kingdoms of Camelot [gratis] aan de oppervlakte, het pad naar succes in deze is gewoon anders genoeg om te eisen licht gewijzigde benadering. Eerder dan geef mijn gebruikelijke lijst met tips, ben ik in plaats daarvan ga je een gids voor het krijgen van jezelf opgericht vanuit het niets, bieden alle uitgaven zonder een cent.

Ten eerste, zoals gebruikelijk voor dit soort spel, moet je een van de belangrijkste stat die rekening houdt met uw offensieve en defensieve mogelijkheden, en het opbouwen van die up is een van je belangrijkste doelen. In dit spel, het is creatief met de naam Power, en naast de werkelijke troepen en verdedigingen die u maakt, duurt het ook alles wat je op te bouwen of een upgrade in aanmerking. Ook zoals gebruikelijk voor dit type spel, zul je-infuus gevoed een bos van quests, en als je hen volgen, zal je kracht natuurlijk te bouwen. Maar je hebt om de tweede paragraaf te lezen zonder te scrollen naar beneden om een ​​sarcastische opmerking te maken, en ik zie dat glinstering in je ogen - je wilt meer Power, sneller. Nou, laten we gewoon laten zien hoe dat te doen, terwijl iedereen dwazen rond het upgraden van hun bedrijf omdat het spel hen verteld.

Join Een Alliance

De eerste tip die ik geef u is om een ​​alliantie te sluiten zo snel als je kunt. Allianties bieden vele voordelen met inbegrip van bescherming tegen aanvallen en het helpen van de snelheid van uw timers voor de bouw en onderzoek. Totdat uw bolwerk niveau zes bereikt, heb je toegang tot een gratis teleport die u kunt gebruiken om uw teleporteren naar een locatie dichtbij je alliantie vrienden. Dit is belangrijk bij de bescherming tegen aanvallen en coördineren. Als u al gepasseerd bolwerk niveau zes, kunt u alleen teleporteren met het gebruik van een tamelijk kostbare object gevonden in de winkel van uw alliantie, dus het is beter om dit te doen terwijl het is gratis.

Middelen

Je hebt 24 spaties om toe te wijzen aan resources. Er zijn een paar verschillende haalbare manieren om te gaan met het verdelen van dingen. Net als in andere games van dit type, het eten is erg belangrijk als je gaat voor een groot staand leger te hebben, en je gaat naar een grote staande leger wilt, maar er zijn enkele verschillen hier dat je zou kunnen leiden een ander over te nemen nadering. Hier zijn de drie beste methodes die ik heb ontdekt door ervaring en polling andere spelers.

mzl.apbmfmra.1136x1136-75High voedselproductie: Dit is waarschijnlijk de meest populaire keuze. Met deze stijl, wil je 21 boerderijen op te bouwen en hebben slechts één elk van de andere hulpmiddelen voor drie. Terwijl je nooit een probleem met voedsel met deze set-up zult hebben, en het is zeer effectief vroeg op, je bent bijna zeker gaat nodig hebben om een ​​alternatieve manier van het verwerven van de andere hulpmiddelen voor drie te vinden, en op die manier wordt meestal gaat te plukken gevechten met anderen. Gelukkig, met al dat eten, je moet een vrij grote staande leger om dat te doen.

Balanced: Een andere populaire keuze, want met deze set-up zal je waarschijnlijk niet kort op iets te vaak. Voor deze stijl, wil je 10 boerderijen, en vier elk van de andere hulpmiddelen op te bouwen. Dit laat u met twee ruimten te maken met wat u wilt, op basis van wat voor soort eenheden die u bevorderen. Dit is mijn voorkeur.

Game of War Hack

Geen opmerkingen:

Een reactie posten